Euro EnergieEuro Energie

ANIMO logoWonen gepaard met levenskwaliteit – de nieuwe generatie ANIMO® -kachels staat garant voor een feel good-ervaring.

ANIMO® betekent o.a. geest, elan of gevoel. De naam staat dus voor wat wonen inhoudt: de behoefte van de mens om zich thuis geborgen te voelen. De ANIMO® kachel staat voor meer levenskwaliteit tussen uw eigen vier muren en is tegelijkertijd ook een modern meubel.

Innovatieve techniek en modern design gaan samen waardoor twee belangrijke componenten worden verenigd en alle aandacht op uw kamer wordt gevestigd. ANIMO® verandert uw thuis in een feel good-oase en geeft u een bijzonder behaaglijk gevoel op een nooit eerder beleefd niveau. Of het nu om een pellet- of houtkachel gaat: de kachel naar uw keuze geeft de centrale plaats van uw woning de ideale warmte.

Ontspant u zich voor het haardvuur en breng de dag in een knusse sfeer door. Gelet op de technische voortreffelijkheid van deze kachels, hun gebruiksgemak en spectrum aan beschikbare designs zult ook u enthousiast worden.

Pelletkachels

U wilt genieten van gezellige vlammen en comfortabel verwarmen? Dan is de ANIMO® pelletkachel de oplossing. Dankzij de praktische pelletvoorraad en de regelbare warmte-afgifte zijn deze kachels ideaal, ook voor kleinere woonruimtes. De nieuwe pelletkachels van ANIMO® laten u snel en eenvoudig genieten van luxueuze warmte. Het zicht op de vuurhaard laat u genieten en dromen. Geluidsarm, tijdloos design, optimaal rendement, stralingswarmte en eenvoud zijn slechts enkele kenmerken. Verwarmen was nog nooit zo eenvoudig: via het bedieningspaneel, via een optionele ruimtethermostaat, of met uw smartphone via de optionele GSM-module.
Bekijk ons aanbod pelletkachels

Houtkachels

Wie droomt er niet van om thuis te genieten van de warmte van een kachel, zich te vergapen aan de speelse vlammen en te luisteren naar het gezellige geluid van knetterend hout? Verwarmen met hout is niet alleen milieuvriendelijk en efficiënt, maar zorgt ook voor een goed en warm gevoel.
De houtkachels van ANIMO® voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Geniet van de rust na een stressvolle dag en beleef een gezellige tijd in uw persoonlijke oase van welzijn. Laat u onderdompelen in een wereld van ontspanning en recreatie.
Bekijk ons aanbod houtkachels

Animo Akero

Animo Akero


De AKERO houtkachel van ANIMO laat u genieten. Enerzijds door de grote...

€ 2.736,-Informatie

Animo Alumo

Animo Alumo


Beleef de omgeving met de Animo Alumo. Deze exclusieve houtkachel, die...

€ 3.537,-Informatie